In verband met de vernieuwing van deze website zijn nog niet alle recente projecten toegevoegd. 

Onderstaand enkele door MetMaaike uitgevoerde projecten uit het verleden.

Keuken

Keuken

Een nieuwe keuken is de wens voor dit gezin. Aangezien de ruimte groot genoeg is kan er makkelijk een kookeiland gerealiseerd worden. Boven de keuken willen de bewoners graag een lichtstraat aanbrengen om het eindresultaat zo fris en licht mogelijk te maken. Dat wordt nu erg gemist. De wensen van de bewoners: de lichtstraat, veel opbergruimte en een gashaard in de wand tussen de keuken en de relaxruimte in de woonkamer zijn hier verwerkt. Meer info…

 

Werkkamer

Werkkamer

Voor dit leuke, gezellige gezin met een aantal kinderen in de tienerleeftijd mocht ik vorig jaar een plan maken om de speelkamer om te “toveren” naar chill- werkkamer. Het werd tijd voor een gezellige chill kamer waar ze lekker met vrienden en vriendinnen kunnen verblijven. Ook moesten er werkplekken voor thuiswerk gerealiseerd worden. Volledig in stijl van de gehele woning heb ik dit voor hen uitgewerkt.

 

Zitkamer –...

Zitkamer – entree

Een nieuwe zitkamer en entree van de woning is de wens van deze bewoners.
De woonwensen zijn besproken en worden meegenomen in het nieuwe interieurplan.
Op dit moment zijn de bewoners klaar met het schilderwerk en is een nieuwe zitbank aangeschaft. De 2 bestaande fauteuiltjes zijn opnieuw bekleed en is er een tv/wandmeubel op maat gemaakt.
Over een paar weken worden alle meubels afgeleverd en gaan we beginnen met de eindstyling met accessoires.
Dit resultaat volgt nog.

 

Woonkamer

Woonkamer

woonkamer van deze woonboerderij mocht van de bewoners wat volwassener ingericht worden. De kinderen zijn groot en de wensen m.b.t. de inrichting zijn daarmee veranderd.

Het verzoek was om lekker tv te kunnen kijken, te gamen en van de mooie tuin te kunnen genieten vanaf de zitbank. De vloer is opgeschuurd en in white wash gezet. De zitbank is een grote, fijne hoekbank geworden en de tv naar de andere wand verplaatst zodat de hele woonkamer benut wordt waardoor alles veel ruimer opgezet is. De kleuren van de wand zijn rustig gehouden.